Hakkımızda

Bartın Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı, küresel ticaretin dinamiklerini ve lojistik sektöründeki yenilikleri derinlemesine anlamak isteyen öğrenciler için tasarlanmış ileri düzey bir eğitim programıdır. Bu program, öğrencilere uluslararası ticaret ve lojistik süreçlerini analiz etme, stratejik kararlar alma ve verimli lojistik çözümler geliştirme yeteneklerini kazandırmayı hedefler. Programımızda, teorik bilgi ile pratik uygulamaları birleştirerek, öğrencilere sektördeki güncel gelişmeleri ve en son teknolojik yenilikleri takip etme imkânı sunuyoruz.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı, dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik prensiplerini benimseyerek, öğrencilere çağın gereksinimlerine uygun donanımlar kazandırır. Öğrencilerimiz, yenilikçi eğitim yöntemleri ve endüstri işbirlikleri sayesinde, mezuniyet sonrası iş dünyasında rekabet avantajı elde ederler. Programımız, uluslararası ticaretin karmaşıklıklarını çözebilecek ve lojistik süreçlerde etkin çözümler sunabilecek liderler yetiştirmeyi amaçlar. Bu kapsamda, küresel ticaret ve lojistik yönetimi alanında kariyer yapmak isteyen tüm adayları programımıza katılmaya davet ediyoruz.